Hidup di dunia ini ada tatasusilanya..jika kita menghormati 'rumah' insan lain...insan lain akan menghormati 'rumah' kita. Jgn sesekali kita cuba untuk merobohkan 'rumah' insan lain. Walau hanya ingin menjadi seorang kawan tapi hormat-menghormati hak insan lain mesti disemat dalam diri. Barulah kita akan disenangi. Setiap manusia sibuk dgn dunianya yang tersendiri tapi mesti ada ruang untuk menghubungi kawan kita hanya pada waktu yang biasa bukan luar biasa. Kalaulah kita asyik fikir dunia ciptaan kita yg berlanggar dgn tatasusila Malaysia ini betul, alamatnya makin kuranglah kwn yg membawa kita ke jalan yang diredhai :) ...8227

♥ Geng Blogger yg BeSt ♥


Bagi Kwn-Kwn yg blum follow...n nak follow...tgk kat atas...ade tulis TUTORIAL, Klik kat situ.... :)

REBUT TEORI HASILKAN COKLAT DGN RM35 shj

Salam semua kawan-kawan...
Sukacita dimaklumkan, saya telah selamat menghasilkan TEORI PERTAMA saya iaitu
CARA MUDAH MENGHASILKAN COKLAT.
Teori ini adalah karya pertama saya, jadi saya mempromosikan ia HANYA pada harga RM35 sahaja.
Teori ini akan saya edit dari masa ke semasa..tapi maybe harganya dah tak sama dgn harga promosi :)
Untuk sesiapa yg tiada masa untuk pergi belajar praktikal atau memang tidak tahu langsung asas dalam membuat coklat, mmg wajib membeli teori dlm bentuk PDF ini.
Ia mmg sgt simple dan mukasuratnya pun tak byk tapi mmg cukup pengetahuan dlm asas utk membuat coklat.
*Teori ini hanya asas - Coklat Compound.
*Teori untuk Nutty Praline, Kotak Coklat, Lolli Choc akan menyusul.....

SILA EMEL SAYA UNTUK MENDAPATKAN NO. AKAUN BANK.. TQ :)

Wednesday

Cabutan Bertuah

Ingin menjadi pengikut yang bertuah utk akhir tahun 2010?

Just follow blog MYSHOPBELLO

& undian akan dibuat oleh pihak myshopbello...

Don't worry..tiada pilih kasih... ;)

Tutorial utk jd follower bg sesiapa yg xtau...ade kat bhgn tutorial di blog ini...

Syarat2 yg mudah sesangat :
~ Just follow
~ buat entry kat blog u all yg mana ade blog..tulih je pe pon ..asalkan ade ltk link http://myshopbello.blogspot.com
@ bg sesiapa tiada blog just share address blog myshopbello kat wall post FB u all
~ tulis kat ruangan komen ...kata...dah followwwwwww n ade entry u kat blog I @ dh followwwww...ade link u kat fb I.... :P

*Tarikh tutup : 31 Disember 2010

SESIAPA YG TINGGALKAN LINK DI KOMEN BAWAH NI JE AKAN DILAYAN TAU... ;)

140 comments:

deqja said...

i dah follow u.ni entry blog i.hehhehe...http://azmieza-deqja.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Hana Kirana said...

Salam perkenalan... saya join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

nanakimie said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I :)

id:nanakimie (no.30)

link entry:
http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Nadiah Sidek said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I..

http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Cute MuM said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

SHA said...

saya da join

ini link saya
http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

id follower: Aishah Sofea ABdul Jalal

Nana said...

i follow
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam.
dah followwwwwww n ade entry u kat blog i:)


id:lissa

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Sweety said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

saya join
id follower:sweety
link:
http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Flora Fana said...

salam. saya dah follow dan join GA ni ;)

ni link saya

my entry

azura samsuddin said...

Salam kenal, zura join jugak..

http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/12/myshopbello-lucky-draw.html

imanmom said...

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tq

Huda said...

salam

dah join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-from-myshopbello.html

dah follow ok :)

ekinashikin said...

kita join jugak ye

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

thanks

zaikulim said...

salam

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/myshopbello-lucky-draw.html

tq

daydreamer said...

salam..


join tis contest

http://kenit197.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Nur Ezzat said...

salam..ezzat nak join..

id follower : nurezzat ezzattie

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/myshopbello-lucky-draw.html

~emmie~ said...

dah join & dah follow...;)

http://pieceofemmie.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

elleyayah . said...

elly nak coklat.
nyum2

ni url http://simplypretty048.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

~emmie~ said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I..

http://pieceofemmie.blogspot.com/

segalanyer kuterima... said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

The Giveawaystuff said...

slm..
dah folowww n ada entry u kat blog i
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

gewecun said...

mama hiro join ya:

http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

maceh2

micky eyqa said...

dah follow dah, entryu kat blog i

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Ibu Ayra said...

salam kenal...

ros join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

TQ!

LyNn'Azlina said...

dah follow n like kat fb

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

id follower: lynn azlina
id fb : lynn8384

Ogy said...

slm..
dah folowww n ada entry u kat blog i

http://ogy2112.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

taufidris said...

dah follow dah, entryu kat blog i

http://taufidris.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Qard91 said...

slm..
dah folowww n ada entry u kat blog i

http://qard91.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

cik sakura said...

salam
dah follow n ade entry u kat blog i..

ni link cik sakura

http://cikbungasakura.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

makasih ye..

mizz_aainaa said...

nak join..
nak join..
:)

http://aainaa4a.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

fideila said...

dah followwwwww n ada entry u kat blog I

http://chilloutcontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tq!!

anin said...

salam

dahfollow
dan dah buat entry

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Ya ALya said...

salam

dah followwwwwww n ade entry u kat blog y..

http://http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

id folower : fizalya82

no 66

sue47636 (NSHUHADA) said...

salam,dah follow dan ada u punya en3 di blog saya...ok :)

http://sue47636.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.

shera haifa said...

singgah..shera join cabutan bertuah..
mana tau bertuah

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Miss Beau said...

Salam kenal.

Saya join.

Link: http://kamumanis.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq~

Atia Adina said...

salam....saya dah follow dan ini entrynya


http://am-ad.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

FAZLINA AZIZ said...

nk join,
link : http://answer-thatcontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

JaSSNaNi said...

saya dah followwwwwwwwwww..... :D

id: JaSSnaNi
http://jassnani.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-giveaway-myshopbello.html

MommY & DaddY CooL said...

i follow u

http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

nuraarin-life said...

Saya dah follow..

my id: nuraarin-life

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-from-myshoppebello.html

sweetfiza said...

dah followwww...
dan entrynya ada kat blog i ...

http://sweetfiza.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

ika puk puk said...

join + follow =)

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

cikja said...

akak, saya dah follow akak..
melompat lompat nak join cabutan bertuah nie. hehe ..
thanks akak sbb buat cabutan bertuah ni . moga murah rezki akak. amin ,. =)

ni url saya :http://helenasyam.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

AROL DSHW said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I !

http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

:)

Fida Rosli said...

Salam...
saya join... & already follow...

http://rrsaid.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-from-blog-myshopbello.html

tq :)

akmafaizal said...

Nak juga join sekali

http://akmafaizal.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-blog-myshopbello.html

MRS. K said...

salam..

dah buat entry!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

eB@mamaAerish'n'Aed said...

nak join gaks

link
LitTLE FINGERS IN ACTION

tq yer

secret said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://princeleoworld.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

-ApPLe SoURz- said...

sy dh follow n join..

http://applesourz159.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

hiDAyah_muRNi said...

da join..

http://hidayahmurni.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-akhir-tahun-2010.html

misz l0vely said...

saLam...
hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq...
;)

Pengiklanan said...

Nak dpt gak cabutan bertuah ni... Dah joint kat sini..


http://advsinfo.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-tahun-2010.html




Ini adalah blog pengiklanan di urus tadbir oleh Mah@mahu..

leen said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://emmileen.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tiefazatie said...

salam perkenalana sis..ifa join ya..
sudah folo blog sis nie..

id follower: 92.tiefazatie
link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq!moga ada tuah ifa!

seyrah_sue said...

dah follow dan ne entry nyer :

http://seyrasuhaira.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

shikinbudakbaik said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://shikinlivelove.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

nurulwahidahomar said...

waheeda join..
dah followwwww n ade entry u kat blog i

http://nurulwahidahomar.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

MamaRifqy said...

me da polooooo!!

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

inasepi said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://inasepi.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

syakila said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Mrs. Asida said...

Assalamualaikum w.b.t

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://www.asida.net/2010/12/24/cabutan-bertuah/

:P

nadratul said...

dah follow :) and ada entry you kat blog I . sila datang yea

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

thank you

inahasan said...

layannnnnnnnnn

http://inahasan.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

azlina aziz said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I @ http://misiazlina.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

ID follower: azlina aziz (no. 70) :p

ardinihumaira said...

dni dah lama jadi follower blog sis :)


dni joined!


http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

fATMA ct said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://fatma-ct.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join GA..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tQ~

N@di@ said...

http://nadiacontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

NADIA JOIN ^__^

chococream said...

salam..

sy join jgk ye ^_^

dh follow n ada entry kat blog sy..

id follower: chococream

link:
http://lovechocolate-ga.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Zalina said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://usharapa.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Jieda said...

Salam..join ye.

id:jieda
url:http://join-giveaway.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

FaFa said...

dah join

http://farafafa-fafa.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Norziela binti Hamid said...

As salam.

Saya join ye.

id follower-norzie@hany

http://norziehandcraft.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

izan cute said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://izancute.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

sarah said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

azryNaiN said...

salam sis..

ain join yea n ain dah folo blog sis...

nie link nye
http://azrynain.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

id folo :azryn ain

rosilah said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://rosilahi.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

dark sengal said...

hi.. da follow you..

http://melovecontest.blogspot.com/2010/12/myshopbello-ga.html

EraWaTiE said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kenal..k.atie dah join gak & follow..jemput ziarah yer.TQ

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

SoFiaHB said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I
http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Farhana said...

saya join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

♥CuteMummy ♥ said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://rinna57.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam,dah join jgk....
tulis kat ruangan komen ...kata...dah followwwwwww n ade entry u kat blog I


http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

zuneta said...

salam..i dah followwww u...
& dah wat entry

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-my-shop-bello.html

salam perkenalan...jom join GA & CONTEST kat blog sya lau sudi..
http://zmal-handmadecard.blogspot.com

http://zuonlineshopping-murah.blogspot.com

fa10 said...

i dah follow dan ada link blog u kat entry..

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Anna Qawina said...

Aslmkm pn Wanie : salam perkenalan, saya link yea..saya follower ke 94
& join GA jugak..:)

http://annaqawina.blogspot.com/2010/12/ga-blog-myshopbello.html

nadiah said...

salam,saya join ya

follower ke 130

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tq

Kehelan said...

salam

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

nEa FleriDa / nIL said...

salam..

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-di-myshopbello.html

athirahMedan said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I , http://athirahmedanpunye.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-p.html

Terima kasih :)

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

salam..

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://norazwa50.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

dah followwwwwwww n ade entry u kat blog I

http://putraputristory.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Keyna said...

Dah follow n entry u kat blog i .

http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

id : keyna

LYA m@m@ ASYA said...

DAH FOLLOW & JOIN JUGA:


http://fasyafrina.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

TQ

Myra Jay said...

Salam.. dah follow & dah join.. Jom jengah

ID : Myra Jay
Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2010/12/salam.html

aanie said...

salam..

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://aanie.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

TQ

MisS NadRAH said...

salam..

Dah follow n entry u kat blog i .
http://untukcontestaje.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

YanaNuar said...

Salam kenal..

Dah follow blog ni..& nak join GA ni jugak..Jom Terjah =D

Id Follower : YanaNuar

Link : http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-from-myshopbello.html

NadiRah said...

dah follow dan join...
ni link..

http://myshopbello.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

bardboo said...

hai..i dh join..

follower id: bardboo

url: http://boo-bard.blogspot.com/2010/12/myshopbello-cabutan-bertuah.html

Shaa said...

Salam...

dah follow n dah link entry kat blog
(^_^)
http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

dilalawliet said...

saya dah follow...

http://dilalilstorymory.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

maceh...

emy liya said...

emy dh follow...emy join contest nieyh aw..nieyh link blog emy http://milia-liya.blogspot.com

EmY LiYa said...

emy dh follow..emy join contest nieyh aw..nieyh link url blog emy http://milia-liya.blogspot.com

AesyaZealous said...

dah folow!!

http://akuzealous-contest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

thankss

leyla_najwa said...

a.k.a coklat_lover : sy dh follow..=)
ni entry sy..
http://leylanajwa.blogspot.com/2010/12/saya-nak-cabutan-bertuah-itu.html

ytekecik said...

salam kite dah join ye

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-cabutan-bertuah-dari.html

Ieja said...

aku dah follow n join cabutan bertuah ang..nanti leh tengok kat sini yrk...

http://sayangkudania.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Nurul Nadiah Mamat said...

follow dan join..... =)

http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

nurul huda said...

huda da follow cabutan bertuah nie.. :)

http://hoodacakura.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Farr said...

nak join

http://belogfarr.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

~♥ iella ♥~ said...

Dah join, entry dah melekat kt blog sy...hihi

ni URLnyer : http://fadthnwan.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-dr-myshopbelloblogspot.html

PUTERA2PUTERI said...

salam kenal ye...ieta dh join...
id follow:ieta

http://putera2puteri.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

LyanaSyaZam said...

SAYA PUN DAH FOLLOW N DAH BUAT N3 KAT BLOG SAYA

http://adik-abang.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Nur Hijrah said...

dh buad ape yg ptt :)
neh link blog saya

http://irahituakuh.blogspot.com/2010/12/contest-cabutan-brtuah.html

cikanna said...

salam,nak join ya

dah follow

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tq

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

join jugak...dh follow

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

areteacar said...

SALAM MYSHOPBELLO!!! I LOVE THIS NAME. HEHE..

CIK TIKAH DAH JOIN DAN DAH FOLLOW BLOG INI. I'M THE 158TH FOLLOWER!

HAVE A LOOK THE ENTRY I HAVE MADE.
http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/hadiah-coklat-yang-best-dari.html

blog-contest said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

id : shekechik

http://blog-contestku.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

Nieyoot :) said...

sudah follow and and ini link entry:

http://nieyoot.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-by-myshopbello.html

psstt, nieya suka sangat coklat. hee:))

kayyana said...

...salam... dah follow da... id : yana.. ni link blog sye...

http://rayyancontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq

Nad @ MamaZakwan said...

dah follooowwwwwwwwwww

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2010/12/myshopbello-cabutan-bertuah.html

tq

ayuselalu said...

ayu join

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

Misza E-Shope said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://miszaeshope.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-akhir-tahun-2010.html

greyd0lphin said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I..
http://greyd0lphin.blogspot.com/2010/12/ingin-menjadi-pengikut-yang-bertuah-utk.html

Cik Dya said...

dah follow.. ada entry u kat blog cik dya

http://cikdya.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

ShAfiEYkA said...

salam perkenalan!
dah followwwwwww & ade entry u kat blog i..jenguk la..hehe ;)

http://shafieykaeika.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

♥sYiLaSyiRa♥ said...

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I...jemput tgk tau

http://syilasyira.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

tq

::Mamalyna:: said...

salam, saya join n nak coklat tu, hehehe

http://ejanblog.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-myshopbello.html

tq so much:D

Sari said...

salam..
dah followwwwwww n ade entry u kat blog I kat cni http://saricorner.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html
tq

**kopoklekor** said...

da folo...id...172...
join jugak ek..

dah followwwwwww n ade entry u kat blog I

http://yeedizaty.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

Miss Ran said...

da follow

nah link
express punye entry

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan,


SAYA DAH FOLLOW N DAH BUAT ENTRI KAT BLOG SAYA



http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

AROL DSHW said...

arol sudah tukar URL blog.

URL lama : http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

URL baru : http://arolgiveaway.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah.html

:)

BORANG TEMPAHAN KAEDAH MEMBUAT COKLAT

Name:
Email Address:
No. Telefon:
Cara Pembayaran:
Sila copy paste BUKTI PEMBAYARAN di sini:

Form provided by Freedback.