Hidup di dunia ini ada tatasusilanya..jika kita menghormati 'rumah' insan lain...insan lain akan menghormati 'rumah' kita. Jgn sesekali kita cuba untuk merobohkan 'rumah' insan lain. Walau hanya ingin menjadi seorang kawan tapi hormat-menghormati hak insan lain mesti disemat dalam diri. Barulah kita akan disenangi. Setiap manusia sibuk dgn dunianya yang tersendiri tapi mesti ada ruang untuk menghubungi kawan kita hanya pada waktu yang biasa bukan luar biasa. Kalaulah kita asyik fikir dunia ciptaan kita yg berlanggar dgn tatasusila Malaysia ini betul, alamatnya makin kuranglah kwn yg membawa kita ke jalan yang diredhai :) ...8227

♥ Geng Blogger yg BeSt ♥


Bagi Kwn-Kwn yg blum follow...n nak follow...tgk kat atas...ade tulis TUTORIAL, Klik kat situ.... :)

REBUT TEORI HASILKAN COKLAT DGN RM35 shj

Salam semua kawan-kawan...
Sukacita dimaklumkan, saya telah selamat menghasilkan TEORI PERTAMA saya iaitu
CARA MUDAH MENGHASILKAN COKLAT.
Teori ini adalah karya pertama saya, jadi saya mempromosikan ia HANYA pada harga RM35 sahaja.
Teori ini akan saya edit dari masa ke semasa..tapi maybe harganya dah tak sama dgn harga promosi :)
Untuk sesiapa yg tiada masa untuk pergi belajar praktikal atau memang tidak tahu langsung asas dalam membuat coklat, mmg wajib membeli teori dlm bentuk PDF ini.
Ia mmg sgt simple dan mukasuratnya pun tak byk tapi mmg cukup pengetahuan dlm asas utk membuat coklat.
*Teori ini hanya asas - Coklat Compound.
*Teori untuk Nutty Praline, Kotak Coklat, Lolli Choc akan menyusul.....

SILA EMEL SAYA UNTUK MENDAPATKAN NO. AKAUN BANK.. TQ :)

Wednesday

Akan diumumkan siapa yg kenaaaa!!!

Beberapa hari lagi saya akan umumkan siapa yg bertuah kali ni k..saya pun xsabar nak tau ni...bukan senang nak print n susun nama2 kwn2 smua nih..banyak tul..nak cabut sng je..bkn saya yg cabut tau :) ...memang xjangka ramai peminat coklat rupanyeeee...sukaaaa koranggg!!!

tapiiiii....kannn...jgn risau jika nama anda x dicabut...kerrraaaannnaaa...saya tetap akan cabut buat kali kedua hinggaaa seterusnya...smp abiz nama2 nih yg join 1st time CB ni...

cabut kenapaaa?????

hehe...saya akan buat entry blog u all di blog modabello saya...so silalah kawan2 folo blog tu..utk tau nama sapa yg saya wat entry pd waktu tersebut :)

ini adalah inisiatif ciptaan saya sendiri utk menghargai dri anda...kira anda bertuah apeee...kan kan!

10 comments:

SyUhAdA said...

wah..
x sbrnya nak tau..~

JaSSNaNi said...

best best.. tak sabar.. :) ehehe

Miss Ran said...

seronoknyeeeee...tapi kan..nak coklat la

LyNn'Azlina said...

saya pun tak sabar nak tau...hehe

LyanaSyaZam said...

agaknyer saper la yg bertuah yek...!!!!

tiefazatie said...

wah..bestnyea...=)

PUTERA2PUTERI said...

memang x sabaq pun..

hehehehe...

Fida Rosli said...

x sabar nih :)

cikja said...

waa... teruja la. heheh

Mrs. Asida said...

wow..best2..TQ

BORANG TEMPAHAN KAEDAH MEMBUAT COKLAT

Name:
Email Address:
No. Telefon:
Cara Pembayaran:
Sila copy paste BUKTI PEMBAYARAN di sini:

Form provided by Freedback.