Hidup di dunia ini ada tatasusilanya..jika kita menghormati 'rumah' insan lain...insan lain akan menghormati 'rumah' kita. Jgn sesekali kita cuba untuk merobohkan 'rumah' insan lain. Walau hanya ingin menjadi seorang kawan tapi hormat-menghormati hak insan lain mesti disemat dalam diri. Barulah kita akan disenangi. Setiap manusia sibuk dgn dunianya yang tersendiri tapi mesti ada ruang untuk menghubungi kawan kita hanya pada waktu yang biasa bukan luar biasa. Kalaulah kita asyik fikir dunia ciptaan kita yg berlanggar dgn tatasusila Malaysia ini betul, alamatnya makin kuranglah kwn yg membawa kita ke jalan yang diredhai :) ...8227

♥ Geng Blogger yg BeSt ♥


Bagi Kwn-Kwn yg blum follow...n nak follow...tgk kat atas...ade tulis TUTORIAL, Klik kat situ.... :)

REBUT TEORI HASILKAN COKLAT DGN RM35 shj

Salam semua kawan-kawan...
Sukacita dimaklumkan, saya telah selamat menghasilkan TEORI PERTAMA saya iaitu
CARA MUDAH MENGHASILKAN COKLAT.
Teori ini adalah karya pertama saya, jadi saya mempromosikan ia HANYA pada harga RM35 sahaja.
Teori ini akan saya edit dari masa ke semasa..tapi maybe harganya dah tak sama dgn harga promosi :)
Untuk sesiapa yg tiada masa untuk pergi belajar praktikal atau memang tidak tahu langsung asas dalam membuat coklat, mmg wajib membeli teori dlm bentuk PDF ini.
Ia mmg sgt simple dan mukasuratnya pun tak byk tapi mmg cukup pengetahuan dlm asas utk membuat coklat.
*Teori ini hanya asas - Coklat Compound.
*Teori untuk Nutty Praline, Kotak Coklat, Lolli Choc akan menyusul.....

SILA EMEL SAYA UNTUK MENDAPATKAN NO. AKAUN BANK.. TQ :)

Monday

Saya sudah ada pemenangnya!!!

uhuuuu..ni pertandingan ker? bukan cabutan bertuah je ke...hehehehe...apapun mari kita raikan si.........................

Cik Sakura
kita....nama betulnya saya xtau lg...jd wahai cik sakura yg tgh patah hati tu....lps anda dpt coklat mesti hati anda sedikit terubat...

sila emel saya di myshopbello@gmail.com utk ditemuramah :P

* jika cik sakura tidak menghubungi saya sehingga hari isnin depan(17.1.2011)...kita cabut nama kwn yg lain lak! :P

yg lain jgnla sedey...t kita wat lg...ok? n mulai hari ni kita ada entry (Kawan Kita Kali Ini) di blog Modabello.. :)

13 comments:

NadiRah said...

tahniah utk pemenang...

AROL DSHW said...

Tahniah, Cik Sakura! :)

kakngah said...

tahniah pada pemenang.
juga pada myshopbello berjaya anjur GA ini dgn jaya..

Mrs. Asida said...

tahniah cik sakura.. hmm takde re2eki nak makan coklat.. huhu

nanakimie said...

tahniah:)

elleyayah . said...

nak coklat.

ardinihumaira said...

tahniah :)

ekinashikin said...

tahniah..kita x de rezki plak..hehe

cik sakura said...

eh nama cik sakura..
makacih2
cik sakura dah antar email pun
makacih sekali lagi..

tiefazatie said...

owh jeles..tahniah awk!hihi

LyanaSyaZam said...

tahniah...cik sakura..

seyrah_sue said...

tahniah...

azura samsuddin said...

besh dpt coklat... tahniah cik sakura

BORANG TEMPAHAN KAEDAH MEMBUAT COKLAT

Name:
Email Address:
No. Telefon:
Cara Pembayaran:
Sila copy paste BUKTI PEMBAYARAN di sini:

Form provided by Freedback.